Bankinter i ISBA, SGR amplien el seu conveni, incloent-hi operacions de Confirming

Totes dues entitats han ampliat la cartera de productes del seu conveni de col·laboració, afegint operacions de confirming.

Gràcies a aquesta ampliació, pimes i autònoms de les Illes Balears, es podran continuar beneficiant de l'accés al finançament en condicions molt avantatjoses, especialment en operacions de liquiditat, sempre a través de les línies que manté ISBA amb la CAIB, que contemplen importants bonificacions, tant al tipus d'interès com al cost de l'aval de les operacions.

La línia de finançament ISBA CAIB 2023 facilita operacions d'inversió i de liquiditat, amb un termini de fins a 15 anys i possibilitat de fins a 24 mesos de manca de principal.

L'any 2022 Bankinter va signar un total de 31 operacions amb l'aval de ISBA, per import de 5,1 milions d'euros, triplicant les xifres de l'any anterior.

En el present exercici 2023, ja s'han formalitzat 28 operacions per import de 3,6 milions de €.

A l'acte han assistit el director comercial de Bankinter en Balears, Andreu Pons, i el director general de ISBA SGR, Jesús Fernández.


29 de junio de 2023 Destacat
Firma del convenio con Bankia

Signatura del conveni amb Bankia

15 de abril de 2015 NOTÍCIES

Aquest matí, s'ha signat el conveni de col·laboració entre BANKIA i ISBA SGR.

Gràcies a aquest, tant emprenedors com petites i mitjanes empreses de les Illes Balaares podran accedir a operacions de finançament, tant d'inversió com de capital circulant, en condicions molt avantatjoses.

A l'acte han assistit, per part de Bankia, el director territorial, Juan Antonio Soriano, i el director de zona a Balears, Andrés gelabert. Per part d'ISBA SGR, ho han fet el director general, Jesús Fernández i el director comercial, Jaime García de la Rosa.


Nueva imagen corporativa de SGR-Cesgar

Nueva imagen corporativa de SGR-Cesgar

14 de abril de 2015 NOTÍCIES

La Confederación Española de Sociedad de Garantía Recíproca ( SGR-Cesgar, www.cesgar.es ), en su  última Junta Directiva, ha dado a conocer su nueva imagen corporativa, que será trasladada a una nueva página web y a las redes sociales de la institución.

La Confederación se ha marcado como objetivo, para los años 2015 y 2016, prestar apoyo a más de 25.000 pequeñas y medianas empresas (pymes) de nuestro país. La acción formaría parte de un plan coordinador de este organismo, que en el último ejercicio inyectó financiación a más de 16.000 compañías y autónomos del país.

Esta tipología de sociedad recíproca permite reducir el coste en la financiación de proyectos. En paralelo, minimizan el riesgo de los financiadores y maximizan la eficiencia de las ayudas públicas, de manera que el respaldo de la Compañía Española de Reafianzamiento (CERSA), permite que cada cantidad invertida por el erario público se multiplique por casi 40 euros de financiación a autónomos y empresas.

Durante el recorrido de este sistema, en el caso de España se ha respaldado a más de 115.000 empresas y se han formalizado avales por un valor de más de 26.000 millones de euros. Los mismos han permitido alcanzar una inversión inducida de casi 35.000 millones de euros.

Otra de las dimensiones por las que se distingue esta iniciativa es porque facilitan el acceso al crédito en el largo plazo, pues solo uno de cada veinte créditos se amortiza en un plazo de menos de tres años. En este sentido, el 70% de las operaciones se financian a más de ocho años, lo que facilita la devolución del capital a las empresas.

Esta composición pone de manifiesto la nueva línea que se pretende infundir a los órganos directivos de la confederación, que fue aprobada en un plan estratégico en el que se contempla una mayor integración de las 22 sociedades de garantía recíproca que actualmente operan en España, 20 territoriales y dos sectoriales.


ISBA SGR galardonada con el Premio Ramón Llull 2015

ISBA SGR galardonada con el Premio Ramón Llull

13 de febrero de 2015 NOTÍCIES

El Premio Ramon Llull de la Comunidad Autónoma de las Illes Balears fue creado en 1997. Es una distinción que tiene como finalidad honrar y distinguir, de manera individual o colectiva, a las personas físicas y jurídicas que hayan destacado por los servicios prestados dentro del territorio de las Illes Balears en los ámbitos cultural, deportivo, jurídico, empresarial, cívico, humanitario, de investigación, de enseñanza y lingüístico.

La distinción a ISBA SGR reconoce la labor realizada, desde hace ya 35 años, en apoyo a la financiación de los emprendedores y las pimes de las Islas Baleares. Desde ISBA SGR damos las gracias a todas aquellas personas e instituciones que han trabajado con nosotros, para que muchos proyectos empresariales, generadores de riqueza y puestos de trabajo, se hayan hecho realidad.

Este galardón nos anima a seguir trabajando, para mejorar y ayudar al mayor numero posible de emprendedores y empresas de las islas Baleares.

 
 


Entrevista en Ara Balears

Entrevista en Ara Balears

5 de enero de 2015 NOTÍCIES

En la seva edició del passat diumenge 4 de gener, el diari AraBalears va entrevistar al director general d'ISBA SGR, Jesús Fernández. En l'entrevista es tracten temes sobre la situació econòmica actual, la funció d'ISBA SGR com a instrument d'ajuda al finançament d'empreses i emprenedors, i els sectors productius de l'economia balear, entre d'altres.

L'entrevista es pot descarregar aquí aquí


Firma de convenio con La Caixa

Signatura de conveni amb La Caixa

16 de diciembre de 2014 NOTÍCIES

Ahir va tenir lloc a la seu d'ISBA SGR, la signatura del conveni de col·laboració entre la nostra societat i La Caixa.

Gràcies a aquest, tant emprenedors com pimes, es van a poder beneficiar de l'accés al finançament en condicions molt avantatjoses, per a operacions tant d'inversió com de capital circulant.

A l'acte van assistir el director territorial de La Caixa a Balears, Francisco Costa, el president d'ISBA SGR, Fernando Marqués, i el director general, Jesús Fernández.


ISBA SGR: 35 AÑOS DE GARANTIA

ISBA SGR: 35 ANYS DE GARANTIA

9 de diciembre de 2014 NOTÍCIES

ISBA SGR va ser protagonista al programa de Ib3 televisió, Panorama IB, emès el passat dissabte 6 de desembre.

En el mateix, es va parlar de la història i del funcionament de la nostra societat, donant especial èmfasi al suport que brinda ISBA SGR al finançament d'emprenedors.

Per a això, van entrevistar a tres emprenedors de les illes, que s'han finançat gràcies a l'aval d'ISBA SGR.

Es tracta de Bodegues Binifadet, a Menorca. Escoleta Corrillos, a Eivissa, i més recentment, Oasis Catamarans, a Mallorca.

El programa es pot veure a la secció A la carta, d'Ib3 Tv, fent click aquí

 


Convenio entre ISBA, Banco Sabadell y el Ministerio de Industria para facilitar 15 Millones de euros a Pymes y Autónomos de las Islas Baleares

ISBA, BANCO SABADELL I EL MINISTERI D'INDUSTRIA ES JUNTEN PER A FACIL.LITAR 15 MILIONS D'EUROS A PIMES I AUTÓNOMS DE LES ILLES BALEARS

13 de noviembre de 2014 NOTÍCIES

ISBA, la Societat de Garantia Recíproca de les Illes Balears i Banc Sabadell facilitaran, mitjançant préstecs a petites i mitjanes empreses i autònoms, 15 milions d'euros. Ho faran a partir del conveni de col·laboració signat el dimarts dia 11, a Madrid, per les Societats de Garantia Recíproca representades per la Confederació Espanyola de Societats de Garantia Recíproca (CESGAR), la Companyia Espanyola de Reafiançament (CERSA), dependent del Ministeri de Indústria, Energia i Turisme, i l'entitat bancària. Aquest acord impulsarà el finançament empresarial amb la concessió de crèdits per més de 400 milions d'euros. A partir de la mateixa, es calcula que més de 5.000 empreses obtindran suport financer.

El conveni és rellevant per a les pimes, un sector especialment castigat per la crisi econòmica, que obtindrà finançament en condicions avantatjoses per a operacions tant d'inversió com de capital circulant i amb el repte clau d'incloure operacions relacionades amb processos d'internacionalització.

La importància d'aquest acord es posa de manifest en la participació en la signatura del mateix per part de la secretària general d'Indústria i la Petita i Mitjana Empresa, Begoña Cristeto, el director general d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa i president de la Companyia Espanyola de Reafiançament (CERSA), Víctor Audera, i el conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, a més del president de CESGAR, José Rolando Álvarez Valbuena.
 
Tots els participants en aquest conveni, d'àmbit nacional comparteixen l'objectiu de donar suport a la millora de les condicions d'accés al crèdit de les petites i mitjanes empreses i els autònoms, així com vitalitzar i impulsar l'activitat econòmica i empresarial del país.

 


ISBA y BMN-SA NOSTRA impulsan el apoyo a las pymes y los autónomos

ISBA i BMN-SA NOSTRA impulsen el suport a les pimes i autónoms

20 de octubre de 2014 NOTÍCIES

Les dues entitats subscriuen un acord de col·laboració per llançar la nova línia de finançament "Autònoms Express"
Fernando Marqués i Antoni Serra reafirmen l'aliança mantinguda en el suport als autònoms ia la petita i mitjana empresa
El president d'ISBA, Fernando Marqués, i el director territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra, han subscrit avui un ampli acord de col·laboració, a la seu de BMN-SA NOSTRA, mitjançant el qual s'ofereixen unes avantatjoses propostes de finançament a favor de les petites i mitjanes empreses, els emprenedors i els treballadors autònoms de Balears.
Per a aquests importants agents del teixit productiu balear, BMN SA NOSTRA i ISBA Societat de Garantia Recíproca reafirmen l'objectiu comú de facilitar el seu finançament i millorar el servei amb un renovat catàleg de productes que s'adapta als objectius financers i temporals de pimes i autònoms.
Amb la línia "Autònoms Express" es poden formalitzar operacions de fins a 80.000 €, amb una ràpida resposta a les necessitats de finançament d'aquests empresaris. Per aquesta raó, es simplifiquen tant els tràmits a realitzar com la documentació necessària per a l'estudi de les operacions.
Les operacions, poden, igualment, acollir-se a la Línia de Finançament Isba Caib 2014, que inclou bonificacions tant per al tipus d'interès, com per al cost de l'aval. Tot això amb la intenció que el preu final de les operacions sigui el millor possible.


Jornada " Apoyo financiero a la internacionalización empresarial "

Jornada "Suport financer a la internacionalització empresarial"

8 de octubre de 2014 NOTÍCIES

El proper dilluns 13 d'octubre, tindrà lloc el seminari "Suport Financer a la Internacionalització Empresarial", en el qual es comptarà amb la participació de destacats ponents.

S'adjunta el programa de la jornada, així com el link directe de la web de l'ICEX per a la inscripció: http://www.icex.es/icex/es/navegacion-principal/todos-nuestros-servicios/formacion/seminarios/SEM2014334689.html

L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de la Conselleria d'Economia i Competitivitat, Plaça de Son Castelló, 1 (Polígon Son Castelló), de Palma.


Programa Fast Start-UP de la Fundació Universitat Empresa

Programa Fast Start UP de la Fundació Universitat Empresa

30 de septiembre de 2014 NOTÍCIES

EL CAMÍ RAPIDO DES D'UNA IDEA DE NEGOCI FINS A UN PRODUCTE VIABLE

Programa d'acceleració d'idees basades en el coneixement


Què és Fast Start-up?

Aquest programa pretén ajudar-te a transformar la teva idea empresarial en un producte viable, definit i validant el model de negoci més adequat en el teu cas, mitjançant les metodologies actuals "Customer Development" i "Lean Startup".

 

Públic objectiu

El programa està orientat a qualsevol emprenedor de la comunitat universitària:

 

Estudiants universitaris.

Personal Docent Investigador.

Personal d'Administració i Serveis.

Titulats universitaris que hagin acabat la carrera després del 01/09/2009.

Tindran prioritat les idees de negoci basades en tecnologies i coneixements generats a la UIB.

 

Durada: octubre 2014 - febrer de 2015

Vols a emprendre, però no tens encara una idea de negoci o et costa decidir-

 

Inscriu-te ara per a les sessions de creativitat i motivació amb alguns dels millors conferenciants de l'actualitat:

Víctor Küppers
08/10/2014 – 13:00h
Edifici Anselm Turmeda, UIB

Pau Gacía-Milá
14/10/2014 – 13:00h
Edifici Jovellanos, UIB

Anxo Pérez
21/10/2014 – 13:00h
Edifici Mateu Orfila i Rotger, UIB

http://uibempren.org/fast-start-up/logo-goib logo-cersa european-invertment Cofinanciado por la Unión Europea


Aquesta garantia és possible gràcies a la Garantia que ha estat proveïda per COSME i el Fons Europeu per a Inversions Estratègiques ("FEIE") establerts sota el Pla d'Inversions per a Europa. L'objectiu del FEIE és ajudar al finançament de suport i executar inversions productives a la Unió Europea i assegurar un increment en l'accés al finançament.

Aquesta garantia és possible pel suport del Fons de Garantia Pime Innovfin amb el suport financer de la Unió Europea sota Horitzó 2020 i el Fons Europeu per a Inversions Estratègiques (FEIE) establert sota el Pla Inversió per a Europa. L'objectiu del FEIE és ajudar al finançament de suport i executar inversions productives a la Unió Europea i assegurar un increment en l'accés al finançament.

Aquesta garantia és possible gràcies al mecanisme de Garantia per Sectors Culturals i Creatius (CCS Guarantee Facility), amb el suport financer de la Unió Europea sota el programa Europa Creativa.

Consentiment legal de cookies

El web d'Isba SGR utilitza cookies, pròpies i de tercers, per mantenir les seves preferències i analitzar els seus hàbits de navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de garantir la qualitat, la seguretat i la millora dels serveis oferts a través d'aquesta. Les cookies poden ser acceptades, rebutjades, bloquejades i esborrades, segons vulgueu. Això ho podrà fer mitjançant les opcions disponibles a la present finestra oa través de la configuració del vostre navegador, segons el cas. Més informació a l'apartat Política de Cookies de la nostra pàgina web.

Les cookies tècniques serveixen per garantir el funcionament correcte del portal web, així com per proporcionar comoditat i fluïdesa a la navegació de l'usuari.

Les cookies analítiques o de mesura ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.

Cookies per integrar funcionalitats de xarxes socials al lloc web i compartir continguts del lloc web a aquestes xarxes socials.

Desar preferències Acceptar totes les galetes