Nota legal

L'accés a la web https://www.isbasgr.es/es/ atribueix la condició d'USUARI i implica l'acceptació plena i sense reserva, des d'aquest accés i/o ús, de la present nota legal i de la política de privacitat en la seva darrera versió. Per això, aconsellem que procedeixi a la lectura d'aquests documents, abans d'utilitzar les funcionalitats ofertes per aquest lloc web, així com cada vegada que accedeixi a ell, ja que ens reservem el dret de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment parteix d'aquestes condicions.

L'accés a aquesta Web no suposa en cap cas l'existència d'una relació comercial entre l'usuari i la web.


I. TITULAR DE LA WEB

A l'efecte del que preveu l'Art. 10 de la Llei 34/ 2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, es proporciona la següent informació sobre la titular d'aquesta Web:

 • Titular de la Web: ISBA SOCIEDAD GARANTÍA RECÍPROCA (d'ara endavantISBA SGR)
 • Domicili social: C/ Genil 30 bajos, 07009, Palma, Illes Balears.
 • C.I.F.: V07066913
 • Dades registrals: inscrita en el Registre Mercantil de les ILLES BALEARS T 2666, F 32, S 8, H PM 7625
 • Inscrita en el Registre d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 9801.

A més del domicili social, es posa a la disposició dels usuaris els següents canals per a dirigir les seves peticions, qüestions o reclamacions:

 • Formulari de contacte de la web
 • isba@isbasgr.es
 • Tel.: 971461250

1. Introducció. ISBA SGR ofereix en aquesta web informació i accés a productes financers dirigits a finançar projectes d'inversió d'emprenedors, microempreses i PIMES. Accedint i utilitzant aquesta web, vostè es compromet a obligar-se a les condicions que a continuació s'exposen, per la qual cosa li recomanem que llegeixi acuradament aquesta secció abans d'iniciar la seva navegació.

2. Obligacions dels Usuaris. Els Usuaris es comprometen a utilitzar aquesta Web de manera lícita, d'acord amb el que es disposa en les presents condicions i de manera que no produeixin un perjudici en els drets o interessos ISBA SGR o de tercers. A títol enunciatiu i en cap cas limitatiu o excloent, l'Usuari es compromet igualment a:

 • No incórrer en activitats il·legals o contràries a l'ordre públic o a la bona fe;
 • No utilitzar les dades publicades en la Web per a enviar comunicacions no sol·licitades (spam).
 • No introduir o difondre en la web informació o continguts falsos, ambigus o inexactes de manera que indueixin a error als receptors de la informació, ni tampoc difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d'apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans o dels menors;
 • No realitzar accions que suposin o comportin una violació dels drets de propietat intel·lectual ISBA SGR o de tercers;
 • No provocar danys en els sistemes físics i lògics ISBA SGR, dels seus proveïdors o de terceres persones;
 • No introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o utilitzar qualssevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys anteriorment esmentats.
 • No suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en les pàgines d'aquesta Web.

3. Exclusió de responsabilitat. Aquesta Web es proporciona "tal com està" i el seu ús es realitza sota el propi risc de l'Usuari, per la qual cosa, ni ISBA SGR, ni els seus administradors, treballadors, proveïdors o col·laboradors seran responsables pels danys, de qualsevol naturalesa, directes o no, que derivin de l'ús de la Web, excloent expressament a ISBA SGR, segons el que preveu la Llei, qualsevol tipus de garanties, ja siguin expresses o implícites.

ISBA SGR no garanteix la disponibilitat i accessibilitat de la Web, si bé realitzarà tots els esforços que siguin raonables en aquest sentit. A vegades, podran produir-se interrupcions pel temps que resulti necessari per a la realització de les corresponents operacions de manteniment.

ISBA SGR no es responsabilitza de possibles danys derivats d'interferències, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions telefòniques motivades per causes alienes a la citada entitat; de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues en el centre processador de dades, de línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes elèctrics; ni tampoc de qualsevol altra alteració que es pugui produir en el Software o Hardware dels Usuaris. Tampoc garanteix l'absència de virus, programes maliciosos, troians o altres elements que puguin produir alteracions en el sistema informàtic, documents o fitxers de l'Usuari, excloent qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol classe causats a l'Usuari per aquest motiu. D'igual manera, ISBA SGR no respondrà pels danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del seu control.

Tampoc respondrà dels danys i perjudicis causats per l'ús o mala utilització dels continguts de la Web, ni per les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors, defectes o omissions en els continguts que poguessin aparèixer en aquesta Web proporcionats pels propis Usuaris o altres tercers. ISBA SGR no assumeix obligació ni cap responsabilitat respecte d'aquells serveis que no presti directament.

4. Enllaços externs. En cap cas ISBA SGR assumirà cap responsabilitat pels continguts dels enllaços que pertanyen a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i legalitat de qualsevol material o informació continguda a cap d'aquests enllaços o altres llocs d'Internet. Igualment, la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap mena d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

5. Tractament de dades personals. Els Usuaris consenten el tractament de les seves dades personals amb l'abast i en els termes que s'indiquen en la nostra política de privacitat, la qual està disponible en la pàgina inicial de la Web, quedant així mateix aquesta política incorporada a les presents condicions per referència. En aquesta política, els Usuaris trobaran informació sobre la manera d'exercitar els seus drets d'accés, supressió, limitació i rectificació de la seva informació personal, així com el d'oposició al seu tractament i portabilitat.

6. Propietat intel·lectual i drets d'autor. Sense perjudici dels continguts sobre els quals tercers ostentessin drets intel·lectuals, els drets de propietat intel·lectual de la Web, el nom de domini, el seu codi font, disseny i estructura de navegació i elements en ella continguts (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programa, o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, etc.) són titularitat de ISBA SGR, a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma, i, especialment els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, conforme al que es preveu a la vigent Llei de Propietat Intel·lectual. Queden expressament prohibides la reproducció, distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta web en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de ISBA SGR o, en el seu cas, dels tercers que ostentin els drets de propietat intel·lectual o d'autor sobre els continguts afectats. Tot i això, l'usuari de la web podrà visualitzar els elements d'aquesta Web i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o a qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. Aquelles entitats o persones que, prèvia autorització del titular d'aquesta web, pretenguin establir un enllaç amb ella, hauran de garantir que únicament permet l'accés a aquesta Web o servei però que no realitza reproducció dels seus continguts i serveis..

7. Nul·litat de las clàusules. En cas que una clàusula de les presents condicions d'ús fos declarada nul·la, només afectarà a aquesta disposició o a aquella part que així hagi estat declarada, subsistint les restants condicions i tenint-se aquesta disposició, o la part afectada, per no incorporada.

8. Acceptació. L'accés a la Web i la seva utilització impliquen necessàriament que totes i cadascuna de les presents condicions d'ús són expressament acceptades per vostè.

9. Llei i jurisdicció aplicables. La present web es regirà per la llei espanyola a exclusió de les seves regles de conflicte de llei i qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de la seva utilització o dels serveis que s'hi vinculen es sotmetrà a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals de Palma, renunciant expressament els usuaris al seu fur propi si el tinguessin.

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia dirigida als consumidors. Es pot accedir a aquesta plataforma mitjançant el següent enllaç: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Versió 1.0 - setembre de 2020


logo-goib logo-cersa european-invertment Cofinanciado por la Unión Europea


Aquesta garantia és possible gràcies a la Garantia que ha estat proveïda per COSME i el Fons Europeu per a Inversions Estratègiques ("FEIE") establerts sota el Pla d'Inversions per a Europa. L'objectiu del FEIE és ajudar al finançament de suport i executar inversions productives a la Unió Europea i assegurar un increment en l'accés al finançament.

Aquesta garantia és possible pel suport del Fons de Garantia Pime Innovfin amb el suport financer de la Unió Europea sota Horitzó 2020 i el Fons Europeu per a Inversions Estratègiques (FEIE) establert sota el Pla Inversió per a Europa. L'objectiu del FEIE és ajudar al finançament de suport i executar inversions productives a la Unió Europea i assegurar un increment en l'accés al finançament.

Aquesta garantia és possible gràcies al mecanisme de Garantia per Sectors Culturals i Creatius (CCS Guarantee Facility), amb el suport financer de la Unió Europea sota el programa Europa Creativa.

Consentiment legal de cookies

El web d'Isba SGR utilitza cookies, pròpies i de tercers, per mantenir les seves preferències i analitzar els seus hàbits de navegació a la nostra pàgina web, amb la finalitat de garantir la qualitat, la seguretat i la millora dels serveis oferts a través d'aquesta. Les cookies poden ser acceptades, rebutjades, bloquejades i esborrades, segons vulgueu. Això ho podrà fer mitjançant les opcions disponibles a la present finestra oa través de la configuració del vostre navegador, segons el cas. Més informació a l'apartat Política de Cookies de la nostra pàgina web.

Les cookies tècniques serveixen per garantir el funcionament correcte del portal web, així com per proporcionar comoditat i fluïdesa a la navegació de l'usuari.

Les cookies analítiques o de mesura ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.

Cookies per integrar funcionalitats de xarxes socials al lloc web i compartir continguts del lloc web a aquestes xarxes socials.

Desar preferències Acceptar totes les galetes